Winkelwagen

DE 4 BELANGRIJKSTE MODETRENDS VOOR DE SPRING/SUMMER 21 COLLECTIES!

Het jaar 2020 was voor iedereen een veelbewogen jaar, daar kunnen we niet omheen. Het was ook het jaar waarin de bekendste kledingmerken de fashion trends voor de lente/zomercollecties van 2021 bekend hebben gemaakt. Tijdens de Fashion Weeks hebben de merken van over de hele wereld de meest bijzondere designs voor de lente/zomercollecties onthuld. Kleurrijke kledingstukken en mondkapjes stonden centraal tijdens de fashion weeks. In deze blog lees jij wat je kunt verwachten van de voorjaarscollecties van de merken die verkrijgbaar zijn in onze (web)winkel. Na het lezen van deze blog heb jij genoeg inspiratie voor je nieuwe outfits. Lees hier verder over de Spring Summer 2021 trends en tips!

Continue ReadingDE 4 BELANGRIJKSTE MODETRENDS VOOR DE SPRING/SUMMER 21 COLLECTIES!
MERK VAN DE MAAND #4: CANADA GOOSE (HOE HET MERK GROOT IS GEWORDEN).

Tegenwoordig herkent bijna iedereen het logo van Canada Goose, of dit nou op een jas of ander kledingstuk is. Het kledingmerk Canada Goose is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de populairste merken voor een winterjas. Voor het merk begon het allemaal in een kleine loods in Toronto, zo’n zestig jaar geleden. Ondertussen is Canada Goose een van de marktleiders op het gebied van luxe (winter)kleding. Het merk heeft door de jaren heen zeer bijzondere jassen ontwikkeld voor nog bijzondere gelegenheden. Wij nemen jullie in deze blog mee door de jaren heen!

Continue ReadingMERK VAN DE MAAND #4: CANADA GOOSE (HOE HET MERK GROOT IS GEWORDEN).
MERK VAN DE MAAND #3: GRIFFIN STUDIO (EEN MILIEUBEWUST MERK)

Een nieuwe maand betekent natuurlijk weer een nieuwe blog. Laten wij nou net een nieuw merk in onze winkel hebben dat zeker extra aandacht verdient. Naast een winterjas van de ‘bekende’ merken als Canada Goose, Woolrich etc. kan je vanaf nu ook bij Tip de Bruin terecht voor een winterjas van Griffin Studio! Alle jassen zijn namelijk vanaf vandaag online en in onze winkel verkrijgbaar. In deze blog lees jij alles over het ontstaan en de milieubewuste keuzes van het merk.

Continue ReadingMERK VAN DE MAAND #3: GRIFFIN STUDIO (EEN MILIEUBEWUST MERK)
MERK VAN DE MAAND #2: C.P. COMPANY (OVER DE GOGGLES & MEER)

Wie de blog ‘Merk van de Maand #1’ heeft gelezen wist waarschijnlijk al dat C.P. Company het eerstvolgende merk zou zijn dat aan bod zou komen. In onze eerste blog komt namelijk naar voren dat het populaire merk Stone Island is opgericht door Massimo Osti, voorheen werkzaam bij C.P. Company (klik hier als je deze blog nog niet hebt gelezen). Wij zullen in deze blog dan ook meer te vertellen over het ontstaan en de geschiedenis van het bijzondere merk C.P. Company. Daarnaast kom je ook te weten hoe de welbekende C.P. Company ‘Goggle Jacket’ is ontstaan!

Continue ReadingMERK VAN DE MAAND #2: C.P. COMPANY (OVER DE GOGGLES & MEER)
MERK VAN DE MAAND #1: STONE ISLAND (DE GESCHIEDENIS EN MEER)

De geschiedenis van een kledingmerk is vaak erg bijzonder. Sommige kledingmerken zijn per ongeluk ontstaan, anderen zijn juist doelbewust opgericht. Eerder hebben wij al een blog geschreven over het ontstaan van een aantal verschillende merken die verkocht worden bij Tip de Bruin. Vanaf nu lichten wij iedere maand een kledingmerk uit; het merk van de maand. Hierin vertellen wij over de geschiedenis, de visie en andere interessante items van de mooiste kledingmerken uit onze winkel. We beginnen ‘merk van de maand’ met één van de populairste merken: het Italiaanse kledingmerk Stone Island. Het merk is erg trots op hun geschiedenis en hebben hier zelfs een boek over uitgebracht. In deze blog lees jij hoe het merk is ontstaan, hoe de naam tot stand is gekomen en waar Stone Island voor staat!

Continue ReadingMERK VAN DE MAAND #1: STONE ISLAND (DE GESCHIEDENIS EN MEER)
DE 3 BELANGRIJKSTE SPRING/SUMMER 2020 MODETRENDS

Ieder jaar worden er een aantal trends voorspeld voor (en door) de fashionbranche. Hierbij wordt er onderscheid gemaakt tussen verschillende trends voor verschillende seizoenen. Officieel is het pas een paar weken lente, maar het wordt steeds lekkerder weer en de zomer komt steeds dichterbij. Tijdens de Paris Fashion Week (hét evenement voor de fashion-branche) hebben alle bekende designermerken hun lente-en zomercollecties laten zien. Wij hebben voor jou op een rijtje gezet wat jij kan verwachten voor deze zomer en met welke kleding jij de show kan stelen. Met deze tips zit jij goed tijdens de zonnige dagen!

Continue ReadingDE 3 BELANGRIJKSTE SPRING/SUMMER 2020 MODETRENDS

Producten 1 tot 6 van 15 in totaal

Toon artikelen