Winkelwagen

MERK VAN DE MAAND #3: MERCER AMSTERDAM (HOE HET MERK GROOT IS GEWORDEN)

Een nieuwe ‘Merk van de Maand’ blog met dit keer een merk dat sinds kort in onze winkel ligt! Aangezien de sneakers van Mercer Amsterdam sinds een paar weken bij ons verkrijgbaar zijn hebben wij besloten een blog toe te wijden aan dit bijzondere merk uit de hoofdstad van Nederland. In deze blog lees jij hoe Pim Dresen is begonnen met het merk en hoe het Amsterdamse sneakermerk wereldwijd bekend is geworden.

Continue ReadingMERK VAN DE MAAND #3: MERCER AMSTERDAM (HOE HET MERK GROOT IS GEWORDEN)
MERK VAN DE MAAND #2: C.P. COMPANY (OVER DE GOGGLES & MEER)

Wie de blog ‘Merk van de Maand #1’ heeft gelezen wist waarschijnlijk al dat C.P. Company het eerstvolgende merk zou zijn dat aan bod zou komen. In onze eerste blog komt namelijk naar voren dat het populaire merk Stone Island is opgericht door Massimo Osti, voorheen werkzaam bij C.P. Company (klik hier als je deze blog nog niet hebt gelezen). Wij zullen in deze blog dan ook meer te vertellen over het ontstaan en de geschiedenis van het bijzondere merk C.P. Company. Daarnaast kom je ook te weten hoe de welbekende C.P. Company ‘Goggle Jacket’ is ontstaan!

Continue ReadingMERK VAN DE MAAND #2: C.P. COMPANY (OVER DE GOGGLES & MEER)
MERK VAN DE MAAND #1: STONE ISLAND (DE GESCHIEDENIS EN MEER)

De geschiedenis van een kledingmerk is vaak erg bijzonder. Sommige kledingmerken zijn per ongeluk ontstaan, anderen zijn juist doelbewust opgericht. Eerder hebben wij al een blog geschreven over het ontstaan van een aantal verschillende merken die verkocht worden bij Tip de Bruin. Vanaf nu lichten wij iedere maand een kledingmerk uit; het merk van de maand. Hierin vertellen wij over de geschiedenis, de visie en andere interessante items van de mooiste kledingmerken uit onze winkel. We beginnen ‘merk van de maand’ met één van de populairste merken: het Italiaanse kledingmerk Stone Island. Het merk is erg trots op hun geschiedenis en hebben hier zelfs een boek over uitgebracht. In deze blog lees jij hoe het merk is ontstaan, hoe de naam tot stand is gekomen en waar Stone Island voor staat!

Continue ReadingMERK VAN DE MAAND #1: STONE ISLAND (DE GESCHIEDENIS EN MEER)
DE 3 BELANGRIJKSTE SPRING/SUMMER 2020 MODETRENDS

Ieder jaar worden er een aantal trends voorspeld voor (en door) de fashionbranche. Hierbij wordt er onderscheid gemaakt tussen verschillende trends voor verschillende seizoenen. Officieel is het pas een paar weken lente, maar het wordt steeds lekkerder weer en de zomer komt steeds dichterbij. Tijdens de Paris Fashion Week (hét evenement voor de fashion-branche) hebben alle bekende designermerken hun lente-en zomercollecties laten zien. Wij hebben voor jou op een rijtje gezet wat jij kan verwachten voor deze zomer en met welke kleding jij de show kan stelen. Met deze tips zit jij goed tijdens de zonnige dagen!

Continue ReadingDE 3 BELANGRIJKSTE SPRING/SUMMER 2020 MODETRENDS
3 KLEDINGTIPS VOOR DE THUISBLIJVERS!

Het Coronavirus houdt tegenwoordig heel Nederland in zijn greep. De overheid neemt steeds meer maatregelen om de verspreiding van het virus tegen te gaan.  Daarnaast zijn er ook vele winkels die tijdelijk hun deuren sluiten. Helaas hebben wij deze beslissing ook moeten nemen. Ook (sport)scholen zijn gesloten, examens gaan niet door en er wordt aangeraden om zoveel mogelijk thuis te blijven. Thuis zitten is echter niet voor iedereen weggelegd, toch wordt dat nu van (bijna) iedereen verwacht. Het enige wat wij kunnen doen is jou helpen het verblijf thuis zo aangenaam mogelijk te maken. Daarom hebben wij een aantal kledingitems online gezet waar jij deze tijd thuis gemakkelijk mee doorkomt. Online bestellen kan namelijk wel gewoon!

Continue Reading3 KLEDINGTIPS VOOR DE THUISBLIJVERS!
HET VERHAAL ACHTER MOSCHINO, LAGERFELD EN BALLY. DE NIEUWE MERKEN IN ONZE WINKEL.

In onze vorige blog zijn wij in gegaan op het verhaal achter een aantal merken die nieuw zijn in ons assortiment (klik hier als je deze nog niet gelezen hebt). Aangezien wij in totaal maar liefst 7 nieuwe merken aanbieden gaan wij in deze blog in op de merken die nog niet eerder besproken zijn! In deze blog lees jij het verhaal achter Moschino, Karl Lagerfeld en Bally.

Continue ReadingHET VERHAAL ACHTER MOSCHINO, LAGERFELD EN BALLY. DE NIEUWE MERKEN IN ONZE WINKEL.

Producten 1 tot 6 van 13 in totaal

Toon artikelen