Winkelwagen

MERK VAN DE MAAND #6: LACOSTE, HET EERSTE MERK MET EEN EIGEN POLO.

Iedereen kent de kledingstukken van Lacoste wel; t-shirts, polo’s, schoenen en trainingspakken die voorzien zijn van een geborduurde groene krokodil. De kleding van het Franse kledingmerk is al jaren wereldberoemd en is ook al jaren verkrijgbaar bij Tip de Bruin. Daarnaast is het merk al sinds het ontstaan verbonden aan de sport tennis. Waar komt dit door? Hoe is het merk eigenlijk begonnen? En, hoe is het logo met de groene krokodil ontstaan? In deze blog leer je alles over de geschiedenis van Lacoste sinds het ontstaan in 1923; een verhaal over een weddenschap, een journalist en een vastberaden tennisspeler.

Continue ReadingMERK VAN DE MAAND #6: LACOSTE, HET EERSTE MERK MET EEN EIGEN POLO.
MERK VAN DE MAAND #5: HET ONTSTAAN VAN HET DUURZAME ITALIAANSE KLEDINGMERK PAUL & SHARK

In de blog ‘Merk van de Maand’ lichten we altijd één van onze bijzondere merken uit. Zo zijn wij eerder ingegaan op de geschiedenis van de merken Canada Goose, Stone Island en C.P Company. Deze maand is het tijd om meer te vertellen over het Italiaanse kledingmerk Paul and Shark, een duurzaam kledingmerk dat is opgericht in 1975. Ondertussen is Paul and Shark een gevestigd merk dat staat voor Italiaanse elegantie en stijl. Maar hoe is het kledingmerk groot geworden? Waar komt de naam vandaan? En nog belangrijker, wat maakt de kleding van Paul en Shark zo duurzaam? Je leest het allemaal in deze nieuwe merk van de maand blog!

Continue ReadingMERK VAN DE MAAND #5: HET ONTSTAAN VAN HET DUURZAME ITALIAANSE KLEDINGMERK PAUL & SHARK
DE 4 BELANGRIJKSTE MODETRENDS VOOR DE SPRING/SUMMER 21 COLLECTIES!

Het jaar 2020 was voor iedereen een veelbewogen jaar, daar kunnen we niet omheen. Het was ook het jaar waarin de bekendste kledingmerken de fashion trends voor de lente/zomercollecties van 2021 bekend hebben gemaakt. Tijdens de Fashion Weeks hebben de merken van over de hele wereld de meest bijzondere designs voor de lente/zomercollecties onthuld. Kleurrijke kledingstukken en mondkapjes stonden centraal tijdens de fashion weeks. In deze blog lees jij wat je kunt verwachten van de voorjaarscollecties van de merken die verkrijgbaar zijn in onze (web)winkel. Na het lezen van deze blog heb jij genoeg inspiratie voor je nieuwe outfits. Lees hier verder over de Spring Summer 2021 trends en tips!

Continue ReadingDE 4 BELANGRIJKSTE MODETRENDS VOOR DE SPRING/SUMMER 21 COLLECTIES!
MERK VAN DE MAAND #4: CANADA GOOSE (HOE HET MERK GROOT IS GEWORDEN).

Tegenwoordig herkent bijna iedereen het logo van Canada Goose, of dit nou op een jas of ander kledingstuk is. Het kledingmerk Canada Goose is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de populairste merken voor een winterjas. Voor het merk begon het allemaal in een kleine loods in Toronto, zo’n zestig jaar geleden. Ondertussen is Canada Goose een van de marktleiders op het gebied van luxe (winter)kleding. Het merk heeft door de jaren heen zeer bijzondere jassen ontwikkeld voor nog bijzondere gelegenheden. Wij nemen jullie in deze blog mee door de jaren heen!

Continue ReadingMERK VAN DE MAAND #4: CANADA GOOSE (HOE HET MERK GROOT IS GEWORDEN).
MERK VAN DE MAAND #3: GRIFFIN STUDIO (EEN MILIEUBEWUST MERK)

Een nieuwe maand betekent natuurlijk weer een nieuwe blog. Laten wij nou net een nieuw merk in onze winkel hebben dat zeker extra aandacht verdient. Naast een winterjas van de ‘bekende’ merken als Canada Goose, Woolrich etc. kan je vanaf nu ook bij Tip de Bruin terecht voor een winterjas van Griffin Studio! Alle jassen zijn namelijk vanaf vandaag online en in onze winkel verkrijgbaar. In deze blog lees jij alles over het ontstaan en de milieubewuste keuzes van het merk.

Continue ReadingMERK VAN DE MAAND #3: GRIFFIN STUDIO (EEN MILIEUBEWUST MERK)
MERK VAN DE MAAND #2: C.P. COMPANY (OVER DE GOGGLES & MEER)

Wie de blog ‘Merk van de Maand #1’ heeft gelezen wist waarschijnlijk al dat C.P. Company het eerstvolgende merk zou zijn dat aan bod zou komen. In onze eerste blog komt namelijk naar voren dat het populaire merk Stone Island is opgericht door Massimo Osti, voorheen werkzaam bij C.P. Company (klik hier als je deze blog nog niet hebt gelezen). Wij zullen in deze blog dan ook meer te vertellen over het ontstaan en de geschiedenis van het bijzondere merk C.P. Company. Daarnaast kom je ook te weten hoe de welbekende C.P. Company ‘Goggle Jacket’ is ontstaan!

Continue ReadingMERK VAN DE MAAND #2: C.P. COMPANY (OVER DE GOGGLES & MEER)

Producten 1 tot 6 van 17 in totaal

Toon artikelen