Winkelwagen

HET VERHAAL ACHTER MOSCHINO, LAGERFELD EN BALLY. DE NIEUWE MERKEN IN ONZE WINKEL.

In onze vorige blog zijn wij in gegaan op het verhaal achter een aantal merken die nieuw zijn in ons assortiment (klik hier als je deze nog niet gelezen hebt). Aangezien wij in totaal maar liefst 7 nieuwe merken aanbieden gaan wij in deze blog in op de merken die nog niet eerder besproken zijn! In deze blog lees jij het verhaal achter Moschino, Karl Lagerfeld en Bally.

Continue ReadingHET VERHAAL ACHTER MOSCHINO, LAGERFELD EN BALLY. DE NIEUWE MERKEN IN ONZE WINKEL.
WAT MAAKT ONZE NIEUWE MERKEN BIJZONDER?

De tijd vliegt en het afgelopen decennium is er veel veranderd. Natuurlijk blijven ook bij ons dingen veranderen. Wij hebben namelijk een aantal mooie, bijzondere en trendy merken toegevoegd aan ons assortiment (maarliefst zeven nieuwe merken in totaal). De merken Kent & Curwen, Balr, Once We Were Warriors, Philippe Model, Lagerfeld, Moschino Couture en Bally zijn nieuw in ons assortiment. In deze blog lees jij waar de eerste vier genoemde merken vandaan komen en wat deze merken zo bijzonder maakt!

Continue ReadingWAT MAAKT ONZE NIEUWE MERKEN BIJZONDER?
NET ECHT, EN TOCH NEP. ZO HERKEN JIJ ORIGINELE MERKKLEDING!

Een broek van Dsquared2, de populaire winterjas met bontkraag van Canada Goose of ‘gewoon’ een petje van Stone Island. Deze items zijn erg populair onder jongeren. Dit is dan ook de reden dat er steeds meer van deze kleding wordt nagemaakt. De handel in nepkleding is tegenwoordig een miljarden business. Op Instagram zien we accounts die nepkleding verkopen van merken als Louis Vuitton, Canada Goose, Balenciaga, Woolrich of Stone Island. Daarnaast wordt deze neppe merkkleding ook gewoon aangeboden op Markplaats, Facebook, Aliexpress of op de zwarte markt. Het dragen en verkopen van nepkleding is niet alleen illegaal maar ook nog eens gevaarlijk. De materialen die gebruikt worden in nepkleding voldoen vaak niet aan de eisen die de overheid stelt. Nog angstaanjagender: voor iemand in extreme kou kan het verschil tussen een echte en neppe Canada Goose jas het verschil zijn tussen leven en dood… De fabrieken die deze kleding maken weten steeds beter hoe zij kleding na moeten maken. De nepkleding wordt dan ook steeds lastiger te onderscheiden van de echte merkkleding. In dit artikel lees jij waar je nep merkkleding aan kan herkennen! 

Continue ReadingNET ECHT, EN TOCH NEP. ZO HERKEN JIJ ORIGINELE MERKKLEDING!
BLACK FRIDAY EN CYBER MONDAY, HOE IS DIT ONTSTAAN?

Het einde van het jaar nadert en de feestdagen komen er weer aan. Voor de feestdagen beginnen komen er ook twee andere leuke dagen aan, namelijk de twee populairste winkeldagen van het jaar: Black Friday en Cyber Monday. Op deze dagen bieden vele winkels hun producten aan met een flinke korting. Zo ook Tip de Bruin. Maar wat is black Friday en Cyber Monday eigenlijk? Het lijkt misschien één grote marketingstunt, maar in werkelijkheid is dit een heel ander verhaal.

Continue ReadingBLACK FRIDAY EN CYBER MONDAY, HOE IS DIT ONTSTAAN?
WAT DRAAG JIJ IN DE HERFST?

Na een heerlijke zomer gehad te hebben moeten wij er toch allemaal aan geloven; de zomer is voorbij en het is officieel al herfst (sinds 23 september). Het is en blijft altijd lastig om de juiste outfit uit te kiezen tijdens de herfst. De ene dag is het ijskoud, de volgende dag kan het zomaar 20 graden zijn. In Nederland kunnen de weersomstandigheden snel veranderen wat het lastig maakt om de perfecte outfit uit te kiezen. Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk om mee te gaan met de laatste fashiontrends. Om jou te helpen met het kiezen van de juiste kleding om de herfst mee door te komen hebben wij een aantal dingen op een rijtje gezet om rekening mee te houden!

Continue ReadingWAT DRAAG JIJ IN DE HERFST?
NIEUWE MERKEN BIJ TIP DE BRUIN!

Kledingstijlen veranderen en kledingmerken komen en gaan. Zo waren er jaren geleden kledingmerken die nu al bijna vergeten zijn en niet meer worden gedragen. Daarnaast komen er ook weer nieuwe kledingmerken bij die steeds populairder worden (denk bijvoorbeeld aan Moose Knuckles). Om mee te gaan met de tijd hebben wij de onderstaande fashion brands toegevoegd aan onze collectie!

Continue ReadingNIEUWE MERKEN BIJ TIP DE BRUIN!

Producten 1 tot 6 van 8 in totaal

Toon artikelen