Winkelwagen

WAT DRAAG JIJ IN DE HERFST?

Na een heerlijke zomer gehad te hebben moeten wij er toch allemaal aan geloven; de zomer is voorbij en het is officieel al herfst (sinds 23 september). Het is en blijft altijd lastig om de juiste outfit uit te kiezen tijdens de herfst. De ene dag is het ijskoud, de volgende dag kan het zomaar 20 graden zijn. In Nederland kunnen de weersomstandigheden snel veranderen wat het lastig maakt om de perfecte outfit uit te kiezen. Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk om mee te gaan met de laatste fashiontrends. Om jou te helpen met het kiezen van de juiste kleding om de herfst mee door te komen hebben wij een aantal dingen op een rijtje gezet om rekening mee te houden!

Continue ReadingWAT DRAAG JIJ IN DE HERFST?
NIEUWE MERKEN BIJ TIP DE BRUIN!

Kledingstijlen veranderen en kledingmerken komen en gaan. Zo waren er jaren geleden kledingmerken die nu al bijna vergeten zijn en niet meer worden gedragen. Daarnaast komen er ook weer nieuwe kledingmerken bij die steeds populairder worden (denk bijvoorbeeld aan Moose Knuckles). Om mee te gaan met de tijd hebben wij de onderstaande fashion brands toegevoegd aan onze collectie!

Continue ReadingNIEUWE MERKEN BIJ TIP DE BRUIN!
DEZE 3 ITEMS HEB JIJ NODIG OP DE EERSTE SCHOOLDAG!

DEZE 3 ITEMS HEB JIJ NODIG OP DE EERSTE SCHOOLDAG! 

Het is bijna zo ver; de vakantie is voorbij en het studentenleven begint weer. Op de eerste dag van september is het voor vele studenten en scholieren weer tijd om aan de bak te gaan. Voor sommigen staat het eerste studiejaar voor de deur, anderen beginnen aan hun afstudeerjaar of zitten nog op de middelbare school. Voor allen geldt: een nieuw schooljaar komt eraan… Ben jij ook al aan het treuren om het vroege opstaan, de vele lessen en het huiswerk? Dat snappen wij helemaal! Daarom hebben wij 3 items op een rijtje gezet waarmee jij de eerste schooldag (en de rest van het jaar) overleeft!

Continue ReadingDEZE 3 ITEMS HEB JIJ NODIG OP DE EERSTE SCHOOLDAG!
IK GA OP REIS EN NEEM MEE?

IK GA OP REIS EN NEEM MEE? KLEDING! 3 STRANDKLEDING IDEEËN OM OP VAKANTIE TE GENIETEN!

De vakantie is nog niet voor iedereen voorbij en voor sommigen is het zelfs nog tijd om op vakantie te gaan! Een vakantie vergt natuurlijk enige voorbereiding. Ga je met familie, vrienden, je vriend/vriendin of gewoon alleen? Waar gaat de reis naartoe? Welke activiteiten ga je ondernemen op vakantie? Maar natuurlijk ook: welke kleding neem je mee op reis? Het is natuurlijk belangrijk om er goed uit te zien, zo ook op vakantie. Kies dus kleding die past bij de activiteiten die jij gaat ondernemen!

Continue ReadingIK GA OP REIS EN NEEM MEE?

4 producten(en)

Toon artikelen