Winkelwagen

DE 3 BELANGRIJKSTE SPRING/SUMMER 2020 MODETRENDS

Ieder jaar worden er een aantal trends voorspeld voor (en door) de fashionbranche. Hierbij wordt er onderscheid gemaakt tussen verschillende trends voor verschillende seizoenen. Officieel is het pas een paar weken lente, maar het wordt steeds lekkerder weer en de zomer komt steeds dichterbij. Tijdens de Paris Fashion Week (hét evenement voor de fashion-branche) hebben alle bekende designermerken hun lente-en zomercollecties laten zien. Wij hebben voor jou op een rijtje gezet wat jij kan verwachten voor deze zomer en met welke kleding jij de show kan stelen. Met deze tips zit jij goed tijdens de zonnige dagen!

Continue ReadingDE 3 BELANGRIJKSTE SPRING/SUMMER 2020 MODETRENDS
3 KLEDINGTIPS VOOR DE THUISBLIJVERS!

Het Coronavirus houdt tegenwoordig heel Nederland in zijn greep. De overheid neemt steeds meer maatregelen om de verspreiding van het virus tegen te gaan.  Daarnaast zijn er ook vele winkels die tijdelijk hun deuren sluiten. Helaas hebben wij deze beslissing ook moeten nemen. Ook (sport)scholen zijn gesloten, examens gaan niet door en er wordt aangeraden om zoveel mogelijk thuis te blijven. Thuis zitten is echter niet voor iedereen weggelegd, toch wordt dat nu van (bijna) iedereen verwacht. Het enige wat wij kunnen doen is jou helpen het verblijf thuis zo aangenaam mogelijk te maken. Daarom hebben wij een aantal kledingitems online gezet waar jij deze tijd thuis gemakkelijk mee doorkomt. Online bestellen kan namelijk wel gewoon!

Continue Reading3 KLEDINGTIPS VOOR DE THUISBLIJVERS!
HET VERHAAL ACHTER MOSCHINO, LAGERFELD EN BALLY. DE NIEUWE MERKEN IN ONZE WINKEL.

In onze vorige blog zijn wij in gegaan op het verhaal achter een aantal merken die nieuw zijn in ons assortiment (klik hier als je deze nog niet gelezen hebt). Aangezien wij in totaal maar liefst 7 nieuwe merken aanbieden gaan wij in deze blog in op de merken die nog niet eerder besproken zijn! In deze blog lees jij het verhaal achter Moschino, Karl Lagerfeld en Bally.

Continue ReadingHET VERHAAL ACHTER MOSCHINO, LAGERFELD EN BALLY. DE NIEUWE MERKEN IN ONZE WINKEL.
WAT MAAKT ONZE NIEUWE MERKEN BIJZONDER?

De tijd vliegt en het afgelopen decennium is er veel veranderd. Natuurlijk blijven ook bij ons dingen veranderen. Wij hebben namelijk een aantal mooie, bijzondere en trendy merken toegevoegd aan ons assortiment (maarliefst zeven nieuwe merken in totaal). De merken Kent & Curwen, Balr, Once We Were Warriors, Philippe Model, Lagerfeld, Moschino Couture en Bally zijn nieuw in ons assortiment. In deze blog lees jij waar de eerste vier genoemde merken vandaan komen en wat deze merken zo bijzonder maakt!

Continue ReadingWAT MAAKT ONZE NIEUWE MERKEN BIJZONDER?
NET ECHT, EN TOCH NEP. ZO HERKEN JIJ ORIGINELE MERKKLEDING!

Een broek van Dsquared2, de populaire winterjas met bontkraag van Canada Goose of ‘gewoon’ een petje van Stone Island. Deze items zijn erg populair onder jongeren. Dit is dan ook de reden dat er steeds meer van deze kleding wordt nagemaakt. De handel in nepkleding is tegenwoordig een miljarden business. Op Instagram zien we accounts die nepkleding verkopen van merken als Louis Vuitton, Canada Goose, Balenciaga, Woolrich of Stone Island. Daarnaast wordt deze neppe merkkleding ook gewoon aangeboden op Markplaats, Facebook, Aliexpress of op de zwarte markt. Het dragen en verkopen van nepkleding is niet alleen illegaal maar ook nog eens gevaarlijk. De materialen die gebruikt worden in nepkleding voldoen vaak niet aan de eisen die de overheid stelt. Nog angstaanjagender: voor iemand in extreme kou kan het verschil tussen een echte en neppe Canada Goose jas het verschil zijn tussen leven en dood… De fabrieken die deze kleding maken weten steeds beter hoe zij kleding na moeten maken. De nepkleding wordt dan ook steeds lastiger te onderscheiden van de echte merkkleding. In dit artikel lees jij waar je nep merkkleding aan kan herkennen! 

Continue ReadingNET ECHT, EN TOCH NEP. ZO HERKEN JIJ ORIGINELE MERKKLEDING!
BLACK FRIDAY EN CYBER MONDAY, HOE IS DIT ONTSTAAN?

Het einde van het jaar nadert en de feestdagen komen er weer aan. Voor de feestdagen beginnen komen er ook twee andere leuke dagen aan, namelijk de twee populairste winkeldagen van het jaar: Black Friday en Cyber Monday. Op deze dagen bieden vele winkels hun producten aan met een flinke korting. Zo ook Tip de Bruin. Maar wat is black Friday en Cyber Monday eigenlijk? Het lijkt misschien één grote marketingstunt, maar in werkelijkheid is dit een heel ander verhaal.

Continue ReadingBLACK FRIDAY EN CYBER MONDAY, HOE IS DIT ONTSTAAN?

Producten 1 tot 6 van 10 in totaal

Toon artikelen