De zomer staat weer voor de deur en daarmee ook het festivalseizoen! Na twee jaar Corona lijkt het erop dat we een ‘gewone’ zomer tegemoet gaan. Dit betekent dan ook dat we weer volop kunnen genieten van de komende festivals. Maar welke musthaves moet je ook alweer hebben voordat het festivalseizoen van start gaat? Wij hebben het in dit blog op een rijtje gezet!

 

Zonnebrillen

Een van je beste vrienden op een zonovergoten festival is: Je zonnebril. Die mocht dan ook zeker niet ontbreken in dit lijstje. Bij Tip de Bruin hebben we een groot aanbod van zonnebrillen, van de mooiste merken. Voorbeelden hiervan zijn: A. Kjaerbede, Dsquared2, Izipizi en Moncler.

De modellen die er het meest uitspringen voor het festival seizoen zijn de A. Kjaerbede Fame bril, de Moncler ML0146 en de Dsquared2 bril. Met deze zonnebrillen breng je het praktische en het stijlvolle van een zonnebril samen.

 

Petten en bucket hats

De pet is een echte klassieker, maar sinds drie jaar is ook de bucket hat niet meer weg te denken uit de fashion wereld. Als je op zoek bent naar een sprekend accessoire om je outfit mee af te maken, moet je zeker eens een kijkje nemen tussen onze petten en vissershoedjes.

Tip de Bruin heeft een paar merken die er uit springen op het gebied van de petten en hoeden. Waaronder: Kenzo, Lacoste en Stone Island. Als je opzoek bent naar een bucket hat dan moet je zeker een kijkje nemen bij de hoeden van Kenzo. Maar als je opzoek bent naar een mooie pet dan kun je die gegarandeerd vinden bij Lacoste of Stone Island. Van Lacoste en Stone Island verkoopt Tip de Bruin de echte klassiekers onder de petten, daarmee kom je altijd goed voor de dag.

 

Overhemden en shirts

Op een festival kan je het soms erg warm krijgen en daarom is het altijd handig om met laagjes te werken. Vandaar onze derde festival musthave; een relaxed fit overhemd/shirt. Bij Tip de Bruin springen er een aantal merken uit op het gebied van relaxed fit festival shirts. Dat zijn de volgende merken: Versace Jeans Couture, Drykorn en Kenzo. Ze bieden allemaal een ander soort overhemd aan.

Versace heeft voornamelijk shirts met kleurrijke en klassieke Versace barok prints. Drykorn daarentegen heeft comfortabele shirts zonder print. Daarnaast zijn de shirts van Drykorn van 100% organisch katoen en daarmee perfect voor de zomer! Tot slot biedt Kenzo kleurrijke, maar toch casual shirts. Dit is perfect voor de festivalgangers die een opvallende casual look willen. Buiten de drie bovenstaande merken om heeft Tip de Bruin nog veel meer overhemden en overshirts, die zijn hier te bekijken. De modellen waarmee je niet de fout in kan gaan op het festival zijn de: Drykorn Tarok shirt, Versace shirt en de Kenzo shirt.

 

Tasjes

Festival-essential nummer vier is de tas. Niks is vervelender op een festival dan overvolle zakken. Hiervoor is een perfecte oplossing; de schoudertas. Tip de Bruin verkoopt tassen die zowel stijlvol als praktisch zijn. Je tas moet namelijk wel minimaal groot genoeg zijn voor je zonnebril, zonnebrand, portemonnee en telefoon.

Tassen die perfect zijn voor het komende festivalseizoen, zijn de volgende: Lacoste NH3284HC, deze tas is compact en voorzien van twee handige vakken met rits. Als tweede de tassen van Confirm. Deze tassen hebben een luxere uitstraling en zijn gemaakt van hoogwaardig leer. Ideaal voor een festival is de Confirm Versus Classic tas. Tot slot de tasjes van Kenzo. De tassen van Kenzo zijn perfect voor de festivalgangers die weinig bij zich hebben en alleen een telefoon en geld willen opbergen. Hiervoor heeft Tip de Bruin de Kenzo FA65PM228F21 tas.

 

Gadgets

Tot slot, de musthave gadgets voor op een festival. Naast volle zakken, zijn je sleutels of telefoon kwijtraken een nog grotere irritatie op het festival. Dankzij de Orbitkey Chipolo Tracker is deze irritatie verleden tijd. Door de kleine tracker aan je sleutelbos te hangen kan je ten allen tijden via je telefoon volgen waar je sleutels zich bevinden. Een andere handigheid bij de Chipolo Tracker is dat je via de tracker ook een geluid kan laten afspelen op jouw telefoon. Selfiestick vergeten? Geen probleem! Je kan ook de camera van je telefoon op afstand bedienen met de Chipolo Tracker.

Tot slot de laatste gadget en tevens ook het laatste item uit de lijst. De laatste gadget is de Orbitkey ADDO. Een multifunctionele gadget. Met de Orbitkey ADDO heb jij een flesopener, blikopener, schroevendraaier en dopsleutel in één! De ADDO is dus perfect voor op het festival, vooral als je ook een tent moet opzetten en niet met schroevendraaiers en dopsleutels wilt rondlopen.

Ben je benieuwd naar alle andere gadgets die we bij Tip de Bruin verkopen? Klik dan hier!