Vaderdag is de dag waarop wij onze dankbaarheid en liefde tonen voor onze vader, of ons vaderfiguur. Het is daarom extra leuk als je jouw vader kan verrassen met een origineel Vaderdag cadeau! Het is elk jaar weer een lastige opgave om een origineel cadeau voor papa te bedenken, vooral als hij alles al heeft. Daarom hebben wij een top 5 met de meest originele vaderdagcadeau ideeën voor jou op een rijtje gezet.

 

Secrid portemonnee

Het eerste cadeau idee in de lijst is een Secrid portemonnee. Met de Secrid portemonnee heb jij al jouw kaarten altijd beschermd tegen krassen, breken of ongewenste draadloze communicatie (skimmen). Het ideale cadeau voor de man met veel pasjes in zijn portemonnee. De portemonnees komen in vele varianten, keuze genoeg dus! Wij hebben Secrids in de varianten: aluminium, leer en suède. Daarnaast kun je kiezen voor simplistische- of unieke designs. Tot slot is er ook nog een limited edition serie, in samenwerking met het Rijksmuseum en het Mauritshuis. Bekijk hier de volledige collectie Secrid portemonnees!

 

Montale parfum

De tweede cadeau tip voor Vaderdag 2022 is Montale parfum. Montale Paris is een Franse parfumerie die 20 jaar geleden is opgericht door Pierre Montale. De geuren van Montale zijn geïnspireerd door de schoonheid en schatten uit het Midden-Oosten. In de parfums worden unieke ingrediënten verwerkt als: rozen, wierook, amber en ceder. Het meest unieke en waardevolle ingrediënt dat gebruikt wordt in de Montale Parfums is “oudh”. Oudh is hars, afkomstig van de tropische Agar Aquilaria boom. De hars geeft een volle, aromatische, houtige en rokerige geur. Bij Tip de Bruin bieden wij een ruim assortiment aan van Montale parfums. Met meer dan 25 verschillende parfums is er altijd een geur die bij jouw vader past! Bekijk hier alle varianten van de Montale parfums.

 

ON sneakers

De volgende tip voor aankomende Vaderdag zijn ON Running sneakers. ON Running is alweer meer dan 10 jaar geleden opgericht, maar de sneakers zijn in korte tijd enorm populair geworden. Zowel in Amerika als in Europa zijn ON schoenen enorm populair. Dit komt mede door de innoverende technologie. ON noemt deze technologie: CloudTec. Door de CloudTec technologie brengt ON, comfort en functionaliteit tot een. De ON sneakers zijn tegenwoordig een enorme rage en worden nu ook buiten het hardlopen om gedragen als casual sneakers. Kortom, wil jij dat je vader er comfortabel en stijlvol bijloopt na Vaderdag 2022? Bekijk dan snel het aanbod van ON Running sneakers hier!

 

Orbitkey

De vierde cadeautip in deze lijst zijn de gadgets van Orbitkey. Orbitkey is de ideale uitkomst voor iemand met een vol of ongeorganiseerd sleutelbos. Dankzij de LTHO-2 sleutelorganisator is het gerinkel van sleutels in je zak en krassen op je waardevolle spullen verleden tijd. De Key Organiser van Orbitkey is geschikt voor 2 tot 7 standaardformaat sleutels en autosleutels. Verder zijn de Key Organizers samengesteld van echt leer en roestvrijstaal, zeer duurzaam dus. Bekijk het aanbod van Orbitkey bij Tip de Bruin hier!

 

Tafelboeken

Tot slot kun je jouw vader verrassen met een uniek tafelboek! Want wie zegt dat boeken er alleen zijn om te lezen? De luxe tafelboeken zijn een ware ‘eyecatcher’. Door de mooie afbeeldingen en illustraties zijn de boeken een ideale aanvulling op jouw interieur. Bij Tip de Bruin hebben wij een breed aanbod aan luxe themaboeken met harde kaft. De thema’s die wij bieden zijn onder andere: Auto’s, horloges, reizen, fashion en natuur. Naast de bovenstaande thema’s hebben we nog veel meer te bieden, kom gerust een kijkje nemen in de winkel of bezoek de website.