Het jaar 2020 was voor iedereen een veelbewogen jaar, daar kunnen we niet omheen. Het was ook het jaar waarin de bekendste kledingmerken de fashion trends voor de lente/zomercollecties van 2021 bekend hebben gemaakt. Tijdens de Fashion Weeks hebben de merken van over de hele wereld de meest bijzondere designs voor de lente/zomercollecties onthuld. Kleurrijke kledingstukken en mondkapjes stonden centraal tijdens de fashion weeks. In deze blog lees jij wat je kunt verwachten van de voorjaarscollecties van de merken die verkrijgbaar zijn in onze (web)winkel. Na het lezen van deze blog heb jij genoeg inspiratie voor je nieuwe outfits. Lees hier verder over de Spring Summer 2021 trends en tips.

1. Go wide or go home

We hebben deze trend al eerder gezien, maar ook voor het komende voorjaar laten vele bekende kledingmerken weer ‘oversized’ fashionitems terugkomen. Deze op de jaren 80 geïnspireerde sweaters en jassen zullen de komende weken ook binnenkomen bij Tip de Bruin. Sterker nog, sommige items zijn al binnen! Combineer oversized items met een slim-fit jeans en/of opvallende sneakers voor een echte street-look. Oversized jassen hebben we ook al bij de huidige wintercollecties voorbij zien komen. De ‘Sleeping Bag’ van Griffin en de ‘Kendrick Jacket’ van Mackage zijn hier ultieme voorbeelden van.

2. Zwarte ‘face masks’

Als je jezelf beschermt tegen het virus kun je dat natuurlijk het beste op een stijlvolle manier doen. Zwarte mondkapjes zie je tegenwoordig overal, en dit is dan ook niet onopgemerkt gebleven bij de designermerken. Vele Italiaanse en Franse modehuizen hebben voor hun nieuwe collecties ook mondkapjes ontworpen; zwarte mondkapjes. Zwarte gezichtsmaskers zien er stoer uit en zijn daarnaast ook gemakkelijk te combineren met je outfit. Ga jij voor een geheel zwart mondkapje of kies je eerder voor een facemask met gekleurde details? Bekijk ook de helemaal gekleurde facemasks van Kenzo! Het voordeel van een zwart mondkapje is de eindeloze styling mogelijkheid. Of je nou een zwarte sweater of een gekleurd trainingspak draagt; je houdt jezelf en andere veilig met een (zwart) mondkapje. Wil je geen designermondkapje? Bekijk dan nu onze eigen Tip de Bruin facemasks.

3. Pasteltinten

Een andere trend tijdens de lente en zomer om rekening mee te houden zijn pasteltinten. Pasteltinten zijn zachte kleuren die worden verkregen door een zuivere kleur te mengen met een lichte kleur. Bekijk bijvoorbeeld de nieuwe collectie van Kent & Curwen: kleurrijke truien en t-shirts in een zachte roze en blauwe kleur. Deze fashion items in pasteltinten zijn perfect voor als de warme dagen (eindelijk) aanbreken. Denk ook aan de kleuren mintgroen of zacht lavendel paars. Wij kunnen je verklappen dat deze kleuren terugkomen in de voorjaarscollectie van Stone Island, Kenzo, Moschino en een aantal andere merken. Zo zijn de eerste jassen uit de Stone Island voorjaarscollectie bij ons al online verkrijgbaar in lichtgroen en oudroze!

4.   Blauw

Waarom een saaie outfit als je op kan vallen? Voeg een vleugje blauw toe aan je onopvallende outfit en voeg een unieke touch toe aan jouw kledingstijl. Ook bij deze trend komt er geen einde aan de mogelijkheden; van een blauwe Kenzo bucket hat tot de welbekende Moschino crewneck in het blauw. Probeer en combineer het allemaal. Het is wel aan te raden om bij blauwe items verder zwarte en grijze kledingstukken te dragen, zo vallen de heldere blauwe kleuren nog meer op! Mix en match accessoires en kledingstukken en ontdek nieuwe manieren om de kleur blauw te dragen.

Wegens de huidige omstandigheden is de winkel helaas al een tijdje gesloten. Om jou toch snel te voorzien van de mooiste kledingstukken bieden wij nu de optie aan om je bestelling af te halen bij onze winkel, zo heb je toch je kledingstuk(ken) dezelfde dag nog in huis! Neem nu een kijkje in ons online assortiment!