Kledingstijlen veranderen en kledingmerken komen en gaan. Zo waren er jaren geleden kledingmerken die nu al bijna vergeten zijn en niet meer worden gedragen. Daarnaast komen er ook weer nieuwe kledingmerken bij die steeds populairder worden (denk bijvoorbeeld aan Moose Knuckles). Om mee te gaan met de tijd hebben wij de onderstaande fashion brands toegevoegd aan onze collectie! 

#1 BUTCHER OF BLUE

Een van de nieuwe kledingmerken dat bij ons in de winkel ligt is het Amsterdamse Kledingmerk ‘Butcher of Blue’. Butcher of Blue is een kledingmerk waar de liefde voor ‘vintage’ en geschiedenis centraal staat. Hierbij gaat het volgens de oprichters van het merk niet alleen om de geschiedenis van kleding, maar ook juist de historie van bijvoorbeeld meubels, auto's of architectuur. Deze inspiratie geeft het kledingmerk een andere kijk op ‘mode’. Mode is een woord dat zij dan ook liever niet in de mond nemen.

 Butcher haalt de inspiratie voor de ontwerpen uit de kleinste dingen. Een kast of leren bankstel kunnen de basis zijn voor een kleur, patroon of zelfs een hele nieuwe collectie. Deze inspiratie wordt vertaald naar een draagbaar product, iets wat comfortabel zit en iets waar jij je goed in voelt! Ben jij nieuwsgierig naar de kleding van Butcher of Blue? Kom dan gauw langs bij onze winkel en pas de comfortabele kledingstukken van het Amsterdamse kledingmerk.   

#2 OUTHERE

Het tweede nieuwe kledingmerk dat verkrijgbaar is bij Tip de Bruin is het merk Outhere. De naam zegt het al: kleding om mee naar buiten te gaan! Outhere wordt geïnspireerd door de passie voor onderzoek, technologie en materialen. Deze passie zie je ook duidelijk terug in de jassen van Outhere die wij in de winkel hebben hangen… Zo hangen er jassen in de winkel die ‘H2O reactive’ zijn. Dit wil zeggen dat de jas van kleur verandert, of dat er zelfs een patroon verschijnt op de jas als deze nat wordt! Naast deze speciale toevoegingen zitten de jassen ook nog eens goed en zitten de jassen erg lekker. Wij hebben momenteel een aantal verschillende jassen van het merk Outhere in de winkel! Twijfel niet en kom langs om jouw nieuwe jas te passen! 

#3 HELVETICA

De laatste toevoeging is zeker niet de minst bijzondere toevoeging; Het Franse kledingmerk ‘Helvetica Mountain Pioneers’ is in 2006 in het hart van de Alpen geboren. Na meer dan dertig jaar ervaring in de textielindustrie hebben de twee makers van het merk (jeugdvrienden gepassioneerd door mode en extreme sporten) hun krachten gebundeld. De twee vrienden zijn een bijzonder kledingmerk begonnen. De kledingcollecties van Helvetica bieden een slimme balans tussen innovatie, functionaliteit, stedelijkheid en sportiviteit. Wat wil je nog meer? De eerdergenoemde innovatie komt duidelijk naar voren bij een van de nieuwe jassen uit de winkel; Helvetica heeft een jas ontworpen waar een verwarmingselement in is verwerkt. De jas kan via een applicatie op je mobiele telefoon bediend worden. Zo kan jij je jas opwarmen voor je de deur uit gaat. Ook kan je de jas verwarmen als je buiten bent en je het koud hebt! Wil jij het niet meer koud krijgen deze winter? Kom dan langs bij Tip de Bruin!