Na een heerlijke zomer gehad te hebben moeten wij er toch allemaal aan geloven; de zomer is voorbij en het is officieel al herfst (sinds 23 september). Het is en blijft altijd lastig om de juiste outfit uit te kiezen tijdens de herfst. De ene dag is het ijskoud, de volgende dag kan het zomaar 20 graden zijn. In Nederland kunnen de weersomstandigheden snel veranderen wat het lastig maakt om de perfecte outfit uit te kiezen. Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk om mee te gaan met de laatste fashion trends. Om jou te helpen met het kiezen van de juiste kleding om de herfst mee door te komen hebben wij een aantal dingen op een rijtje gezet om rekening mee te houden!

1. NEO BOURGEOISIE

 Een modetrend waar de fashionindustrie deze herfst flink op inspeelt is de ‘Neo Bourgeoisie’. Bourgeoisie is een Frans woord dat verwijst naar ‘mensen uit de middenklasse’. Deze term heeft niet alleen een plaats in de geschiedenis van het marxisme, maar ook in de lange geschiedenis van de mode. De kleding die bij deze trend hoort bestaat overheersend uit een kleurenpalet met neutrale tinten. Denk bijvoorbeeld aan de beige kleur van de welbekende Stone Island jas. Bij Tip de Bruin gaan we natuurlijk ook met de mode en trends mee. Er zijn dan ook verschillende kledingstukken in de kleuren van het kleurenpalet uit de Bourgeoisie verkrijgbaar in onze winkels!

2. FELLE KLEUREN

Felle kleuren kwamen in vele modeshows terug bij het tonen van de fall/winter collecties in 2019. Daarnaast brengen felle kleuren jouw garderobe tot leven! Kies bijvoorbeeld voor een opvallend kledingstuk bij je normale outfit: een jas, een trui, een broek in een felle kleur vrolijkt jouw outfit op. Daarnaast gaan felle kleuren goed samen met de neutrale tinten van de ‘Neo Bourgeoisie’. Kleding in felle kleuren als geel, groen en rood zijn nu ook verkrijgbaar bij Tip de Bruin. Het jassenmerk Canada Goose speelt hier ook op in. Zij hebben een nieuwe lichtere kleur blauw toegevoegd aan de wintercollectie. Ook het kledingmerk Paul & Shark speelt hierop in met hun nieuwe collectie met een hoop opvallende kleuren! 

3. SCHOENEN

Dé manier om je outfit een twist te geven is door een paar nieuwe schoenen uit te kiezen. De slippers kan je ondertussen alweer opbergen en een nieuw paar schoenen is altijd fijn! Met schoenen kan jij je outfit natuurlijk ook meer op laten vallen. Kies bijvoorbeeld voor schoenen in een felle kleur van Iceberg of Premiata. Premiata heeft ook weer schoenen met het kleuren uit het kleurenpalet van de ‘Neo Bourgeoisie’. Zo heeft Premiata schoenen voor iedereen. Ga je voor een wat chiquere look? Bekijk dan eens de schoenen van Bally! Deze schoenen zijn ook weer goed te combineren met felle of juist neutrale kleuren. Wanneer kom jij langs voor jouw nieuwe herfstoutfit?