Het Coronavirus houdt tegenwoordig heel Nederland in zijn greep. De overheid neemt steeds meer maatregelen om de verspreiding van het virus tegen te gaan.  Daarnaast zijn er ook vele winkels die tijdelijk hun deuren sluiten. Helaas hebben wij deze beslissing ook moeten nemen. Ook (sport)scholen zijn gesloten, examens gaan niet door en er wordt aangeraden om zoveel mogelijk thuis te blijven. Thuis zitten is echter niet voor iedereen weggelegd, toch wordt dat nu van (bijna) iedereen verwacht. Het enige wat wij kunnen doen is jou helpen het verblijf thuis zo aangenaam mogelijk te maken. Daarom hebben wij een aantal kledingitems online gezet waar jij deze tijd thuis gemakkelijk mee doorkomt. Online shoppen kan namelijk wel gewoon!

 1.     Sportitems

Veel landen in Europa zitten op slot. Dat wil zeggen dat mensen niet meer hun huis uit mogen tenzij dit noodzakelijk is (bijvoorbeeld om eten of medicijnen te halen). In Nederland is dit (nog) niet het geval. Wel zijn sportscholen en vele andere openbare plekken gesloten en dus moeten de sportieve mensen onder ons iets bedenken om fit te blijven. Een goede oplossing is om buiten te gaan sporten, ga bijvoorbeeld een rondje hardlopen. Ook zijn er tegenwoordig genoeg video’s online te vinden voor als je thuis wil sporten. Het is hierbij natuurlijk wel belangrijk dat je de juiste kleding draagt. Ben jij van plan om fit te blijven en te blijven sporten? Bekijk dan deze mooie en sportieve Hugo Boss Tranings Top! Daarnaast hebben wij ook vele andere joggingpakken en sportitems, bekijk de gehele online collectie hier!

 2.     Sweaters

Om eerlijk te zijn geldt deze tip ten alle tijden, of je nou in thuisisolatie gaat of niet; een sweater is eigenlijk altijd wel een musthave. Een sweater is een perfect kledingstuk voor een comfortabele look in je vrije tijd. Het dragen van sweaters werd voor heren voorheen voornamelijk gedaan als onderdeel van een sportoutfit. Tegenwoordig zijn sweaters ook een echte fashion must-have. Sweaters doen niet meer onder voor de ‘nettere’ truien en zijn in de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Daarnaast zijn sommige sweaters zelfs voorzien van een extra warme of zachte binnenkant, bijvoorbeeld door een afwerking met fleece. Het is dus heerlijk om thuis een comfortabele sweater te dragen. Bij Tip de Bruin vind je een groot aanbod van sweaters en truien waar jij deze dagen thuis makkelijk mee doorkomt!

 3.     Joggingbroeken

Als je weet dat je de deur niet meer uit gaat is het heerlijk om een joggingbroek te dragen. Dit comfortabele kledingstuk is perfect voor als je op de bank ligt, aan het opruimen bent of als je thuis aan het werk bent (niemand ziet je toch!). Ook voor de mensen die van plan zijn om te gaan sporten is een joggingbroek ideaal. Je hebt namelijk alle bewegingsvrijheid in een joggingbroek. Daarnaast hebben sommige joggingbroeken (net als de sweaters) een extra voering aan de binnenkant. Lekker zacht dus! Tip de Bruin heeft een aantal nieuwe joggingbroeken aan het online assortiment toegevoegd. Zo kan jij de dagen thuis comfortabel doorkomen. Daarnaast is het mogelijk om sommige sweaters te combineren met bijpassende joggingbroeken. Shop bijvoorbeeld nu complete ‘loungewear’ van de merken Stone Island en Hugo Boss!