Ieder jaar worden er een aantal trends voorspeld voor (en door) de fashionbranche. Hierbij wordt er onderscheid gemaakt tussen verschillende trends voor verschillende seizoenen. Officieel is het pas een paar weken lente, maar het wordt steeds lekkerder weer en de zomer komt steeds dichterbij. Tijdens de Paris Fashion Week (hét evenement voor de fashion-branche) hebben alle bekende designermerken hun lente-en zomercollecties laten zien. Wij hebben voor jou op een rijtje gezet wat jij kan verwachten voor deze zomer en met welke kleding jij de show kan stelen. Met deze tips zit jij goed tijdens de zonnige dagen!

1.     Felle Kleuren

In een blog die wij eerder hebben geplaatst schreven wij er al over: felle (neon) kleuren. Wij zijn niet helderziend, maar deze trend heeft zich toch flink doorgezet in het nieuwe jaar. Zo hebben Tom Ford en Kenzo tijdens de Paris Fashion Week voor het komende seizoen een aantal outfits ontworpen met felle kleuren. Een aantal merken die verkrijgbaar zijn bij Tip de Bruin hebben hier ook flink op ingespeeld. Check bijvoorbeeld deze bijzondere two-tone Black Barrett Sweater (Check ook het t-shirt in deze kleuren). Zo zie je er niet alleen goed uit maar val je ook nog eens op! Daarnaast hebben wij nog vele andere kledingstukken in opvallende en felle kleuren. Maak een afspraak voor private shopping en bekijk in alle rust ons gehele assortiment!

2.     Functionele Fashion

Naast deze felle kleuren zien we een andere trend terugkomen. Natuurlijk kies je voor kledingstukken die er mooi uitzien, maar functionele kleding zal volgens de designers ook erg populair worden deze zomer.  Zo zijn jasjes of overhemden met meerdere zakken of items die op verschillende momenten te dragen zijn ook een trend dit seizoen. Daarnaast zagen we natuurlijk al dat het dragen van waist bags en fanny packs steeds populairder is geworden (dit zijn een soort tasjes). Deze items geven jouw outfit een boost maar hebben ook allemaal een functie.  Het merk Stone Island is hier ook op in gegaan.  Zie bijvoorbeeld dit donkergroene overshirt van stretchkatoen. Dit overshirt heeft twee opgestikte borstzakken aan de voorkant met een verborgen rits. Fashion en functioneel!

3.     Duidelijke merken

Een andere trend waar we niet omheen kunnen is het duidelijke laten merken van de merken... Kledingmerken laten tegenwoordig graag zien wie zij zijn en laten met trots hun logo terugkomen op kleding. Op de kledingstukken van het merk Moschino zagen we al vaker het logo duidelijk terugkomen. Tegenwoordig zien we ook een aantal andere merken die graag het logo laten zien. Bekijk bijvoorbeeld de Paul & Shark X Nick Wooster collectie online of in onze winkel. Hier is het logo van Paul & Shark op een bijzondere manier duidelijk terug te zien. Een nog beter voorbeeld is de "All Over Kenzo Jacquard” sweater (ook te zien in de banner bovenaan). Duidelijker kan bijna niet!

Bereid je voor op de zonnige dagen en shop de leukste items bij Tip de Bruin. Shop merken als Moschino, Kenzo, In Gold We Trust, C.P. Company, Versace en vele andere merken online. Helaas is onze winkel momenteel gesloten i.v.m het coronavirus. Het is wel mogelijk om een afspraak te maken voor private shopping. Zo kan jij alsnog ons hele assortiment bekijken, maar dan veilig en zonder andere klanten!